Goal:  to move our stuff in our new home and perform well at the trainings
Weather: Sunny

Aamupäivä ja päivä meni kamoja siirtäessä. Siitä ei sen enempää, alan kyllästyä laidalta toiseen kulkemiseen. Piccadilly linen asemat, nähty. Palkinnoksi asioiden hyvin hoitamisesta kävimme syömässä uudessa lähipubissamme, se oli kuin suoraan jostain Emmerdalesta. Hämmentävää.
Illalla oli taas treenit, tällä kertaa treenimatkaan meni 15 min bussilla, mikä on aika naurettavaa. Asunnon sijainti on siis täydellinen. Kummallisinta oli se, että bussireitin varrella oli laajoja peltoalueita, hevosia ja lampaita. Tuli sellainen olotila, ettei taideta olla enää ihan keskustassa, mutta se on ihan hyvä, pidän tästä rauhallisemmasta ilmapiiristä.
Tällä kertaa treeneissä oli enemmän porukkaa ehkä jotain 35 ja myös valmentajia oli neljä. Harjoiteltiin puolustamista ruckin vierestä ja samaa driftaus harjoitusta kuin tiistaina. Opin uusia asioita ja sain palautetta. Harjoittelemme siis yleensä kaikki yhdessä (ykkös ja kakkosjengi) mikä on aivan mahtavaa, kun pääsee tekemään asioita hyvien kanssa ja voi oppia niin paljon vain katsomalla. Emmi sai mahtavan kuhmun rucktreenissä (tietysti), koska se hukkasi scrumcappinsa tiistain treeneissä (tiet…). Saimme kuulla sunnuntain kokoonpanot ja harjoittelimme sitten hetken aikaa tasoryhmittäin. Aloitamme Emmin kanssa kakkosjoukkueen vaihtopenkiltä, mikä on ihan hyvin, koska ainakin on mahdollisuus päästä kentälle.  Toinen vaihtoehto olisi voinut olla pelin katsominen sivusta, koska emme osaa vielä joukkueen kuvioita yms. Joukkue vaikuttaa entistä mukavammalle, useat ovat tulleet juttelemaan ja ilmapiiri on sellainen hyvä ja yhtenäinen, pidän siitä.